Finns en hel del filmer som är på intågande som väcker mitt intresse men det är utan tvekan en specifik film som jag ser fram emot mest av alla för tillfället. Visst, storfilmer som Captain Marvel, X-Men: Dark Phoenix, Bumblebee, Robin Hood, Alita: Battle Angel, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald och Venom lockar på sitt sätt som tillfällig underhållning. Samtidigt så är jag säker på att Holmes & Watson, Creed II och The Sisters Brothers kommer att underhålla stort. Sedan så finns det några som lyser lite starkare än andra, såsom First Man som ser alldeles underbart bra ut, Crazy Rich Asians som slår rekord på rekord gällande romantiska komedier, Widows av Steve McQueen, Bohemian Rhapsody om fantastiska Queen, The Old Man & the Gun med Robert Redford och sällsamt stjärnspäckade Bad Times at the El Royale. Men ingen, och då menar jag verkligen INGEN, lockar mig mer just nu än Bradley Coopers kommande A Star is Born med honom själv och Lady Gaga. Ser så fantastiskt underbart bra ut så man nästan storknar. För att inte tala om Lady Gagas sångröst! Lyssna bara på den i trailern nedan. Snacka om att man får gåshud! Hon sjunger ju precis hur fenomenalt som helst och Bradley själv går inte av för hackor heller. Känns helt rätt att dessa gjort filmen istället för som det ursprungligen var tänkt med Clint Eastwood i regissörsstolen och Beyonce i den kvinnliga huvudrollen, även om det säkert blivit bra det med. Beyonce är ju inte direkt dålig på att sjunga heller (årets understatement) men det som Lady Gaga uppvisar i trailern är inget annat än magiskt och ren briljans. Vill se denna så mycket att det nästan värker i kroppen. Faktiskt! Som tur är så har den ju premiär nu på fredag, så väntan är inte allt för lång. Jag kommer vara på plats på premiären, kommer du?