I fredags 09:00 satt jag bänkad framför dator, vilket jag väl egentligen gör varje fredag mer eller mindre vid den tiden. Brukar ju jobba då och mestadels av tiden i mitt jobb spenderas ju framför datorn. Eller bakom. Eller hur man nu ser det. VID datorn i alla fall. Så inget konstigt med det. Fast just den här fredagen och just den här klockan nio så var fokuset kanske inte riktigt riktat mot jobbet. Inte alls faktiskt. Skippade faktiskt början på ett personalmöte bara för att göra det som jag då gjorde. Så vad var det då? Jo, just precis då så släpptes biljetterna till Avantasias enda Sverigespelning, i alla fall som utannonserats till dags dato, och det är något som jag sett fram emot. Enormt mycket faktiskt. Har ångrat att jag aldrig begav mig till Sweden Rock när de var där och när de nu kommer tillbaka till Sverige, med nytt album och allt som släpps i början på nästa år, så tänkte jag inte förringa den chansen att se dem. Avantasia har under lång lång tid varit en favorit och för att vara helt ärlig så är det nog bara Maiden som slår dem på fingrarna i mitt tycke i dagsläget när det kommer till hårdrock. Precis så fantastiskt bra tycker jag faktiskt att de är. Är oerhört glad att jag fick tag på biljetter till mig och M och hotellet i hufvudstaden är redan nu inbokat. Nu kan inte 2 maj komma snart nog. Återkommer med en 10-i-topplista över vilka deras bästa alster är inom kort, så stay tuned och allt det där. Over and out…