Såg för några veckor sedan den tredje och senaste säsongen av Daredevil och måste lite besviket säga att för min del så var det den svagaste säsongen av djävulen från helvetes köket fram till nu. Hans andra säsong står sig fortfarande som den allra bästa av alla Netflix Marvel-serierna till dags dato och hur kul det än var att de fick in Bullseye i leken så kvarstår faktumet att hela säsongen var relativt medioker. Den var fortfarande bättre än både Luke Cages och Jessica Jones båda säsonger men radikalt mycket sämre än de två första säsongerna av Daredevil och den enda säsongen av Punisher. Den var även sämre än den första säsongen av Iron Fist och om jag skall vara ärlig, ungefär i klass med järnnävens andra säsong. Kanske några grader i helvetet bättre. En av de större behållningarna, förutom att Bullseye introducerades då, var att få återse Joanne Whalley i en av rollerna. Hon har jag inte sett sedan hon förgyllde gamla goda Willow och Navy SEALs. Riktigt kul!

Vad som kommer hända med hela Netflix Marvel-universumet nu återstår att se. Både Iron Fist och Luke Cage har lagts ned efter två säsonger. Ifall de planerar att slå ihop serierna till Heroes for Hire, som i serietidningarna, eller om de flyttar över till Disneys egna streamingtjänst, Disney+, som drar igång snart är oklart i dagsläget. Vore väl inte konstigt ifall Disney vill samla sina varumärken men tråkigt ifall de försvinner. Men, men, det ger sig väl med tiden…

1. Daredevil, säsong 2
2. Daredevil, säsong 1
3. Punisher
4. Iron Fist, säsong 1
5. Daredevil, säsong 3
6. Iron Fist, säsong 2
7. The Defenders
8. Jessica Jones, säsong 2
9. Jessica Jones, säsong 1
10. Luke Cage, säsong 2
11. Luke Cage, säsong 1