Utav alla de gamla Hassan-medlemmarna från radioprogrammet med samma namn så är nog Henrik Schyffert min favorit. Hans typ av humor är den som passar mig bäst. Helt klart. Betydligt bättre än Kristian Luuks och Fredrik Lindströms, även om de kan vara småskojiga med ibland. Visst, Felix Herngren var med på ett hörn där också men även fast Solsidan är roligt så är det ju helt ärligt Johan Rheborg och Henrik Dorsin som är bäst där. Ja, de är bättre än Mia Skäringer. Punkt. Angående Erik Haag så gillar jag honom med, nästan lika mycket som Schyffert, men han spelar liiiite för mycket på det här med att inte veta vad som pågår hela tiden. Så, Schyffert är den vassare av dem alla i mina ögon…

Såg igår när jag låg och försökte kurera mig från den här långdragna förkylningen som inte vill ge med sig Schyfferts show ”Var inte rädda”. Riktigt bra och något som helt klart passade undertecknad som handen i handsken. Många igenkänningspunkter och en hel del påståenden och historier från vår samtid som det går att relatera till. I mångt och mycket så tycker vi väldigt lika i de frågor som han tar upp och det är kanske därför som jag tycker det blir bra. Vet inte. Men spelar ingen roll. Rekommenderar dig som läser detta att kika själv och skapa dig din egen uppfattning. Tror inte du ångrar dig…

https://www.svtplay.se/video/20620212/henrik-schyffert-var-inte-radda