Så, har landat hemma i H för lite påskledighet och även ifall den hade tänkt att starta redan igår kväll så blev det inte riktigt så utan en lång kväll på kontoret gjorde att jag blev kvar i ÖSD och att det blev jobb idag med. Nu gäller det bara att varva ned och försöka finna lite påsklugn och bara njuta av långhelgen innan det river igång på tisdag igen. Men det är då det.

Fick igår en liten förrapportering på hur föregående kurs i MBA-utbildningen gått och om jag skall våga tro på läraren så är jag godkänd på såväl inlämningsuppgiften som på tentamen – skönt! Nu skall man ju inte ta ut segern i förskott då slutligt godkännande trots allt skall göras av Universitetets examinator men väljer ändå att se positivt på det hela och glädjas över att jag, mest troligt, nu passerat 7 av 8 kurser. Eller 87,5%. Ljuset i tunneln kan definitivt skönjas. Nu gäller det bara att hålla i och ta det hela ända in i kaklet…