Idag har det varit städning på schemat hela dagen, I kid you not! Lägenheten i Hoting var i ett extremt och skriande behov av en total sanering, något den faktiskt varit en längre tid, och idag kom så äntligen dagen då den gick ifrån en skitig (ja, eller mest dammig faktiskt) liten håla till en nystädad, fräsch och faktiskt riktigt trevlig liten bostad. Fick god hjälp av modern som förbarmade sig och hjälpte till med att ta tillbaka allt från dammråttornas våld och som även putsade fönstren för första gången sedan jag flyttade in. Intressant det här med att ha en bostad som man väldigt sällan befinner sig så där superofta i och som ändå blir något så enormt dammig fort. Tillbringar ju egentligen inte mycket mer än helgerna där men den blir snabbt invaderad av allehanda damm har jag märkt. Börjar nog vara dags att jag sätter mig ned och förhandlar priset med städerskan som jag haft för avsikt att anlita ett år nu. Vi har ju sagt att själva förhandlingen skall ske över en flaska vin och hur till vida det är till min fördel eller inte återstår väl att se. Oavsett så vore det onekligen skönt att ha någon som dammar av det värsta någon gång i månaden så den inte degraderar så långt som den hade gjort nu. Ja, ja, vi får väl se hur det blir med den saken tänker jag. Just nu känner jag mig mest tacksam mot mamsen som var snäll i hjälpte till i saneringen och samtidigt oerhört nöjd över att ha en ren och fräsch lägenhet. Åtminstone i Hoting, som förutom att den saknar ett par gardiner är fix och färdig inför sommaren. Känns det som i alla fall. Annat är det med lägenheten i Östersund. Är hög tid att den får sig en genomkörare med. När nu det skall hinnas med…