Att säga att jag är en motornörd, eller Petrol Head som de säger i England, vore att sträcka på sanningen lite väl mycket och att påstå att jag haft något brinnande intresse för Le Mans och dess historia vore nog att rakt ut sagt ljuga, men heeeelt ointresserad skall jag väl inte heller påstå att jag är. Inte i någon av dem. Motorer och Le Mans alltså. Nä, som jag väl kommit fram till tidigare här i bloggen så finns det väl åtminstone ett intresse runt att köra bil och att också köra fort, vilket är vad Le Mans är om. Måste säga att jag absolut ser fram emot den kommande filmen där mitt kära Ford (för det måste väl vara kärt för mig när jag för tillfället har och använder två stycken olika Fordar?) tog sig an Ferrari i ett race 1966 som skulle komma att gå till historien. Även om jag egentligen tycker Christian Bale är en aningen överskattad skådespelare så verkar han passa i rollen som Ken Miles, föraren som rattade Ford GT:n i 24-timmars loppet. För att inte tala om Matt Damon i rollen som Carroll Shelby, verkar vara perfekt casting. Hur som, en av de filmer som jag helt klart ser fram emot mest just nu…