Tre år flyger verkligen bara förbi snabbare än ett JAS 39 Gripen, som för övrigt kan flyga i 2 ggr ljudets hastighet (Mach 2), och mitt innehav av min kära Ford Edge har därmed kommit till sin ände. I slutet av juni så lämnade jag iväg den till KVD för försäljning och i måndagskväll så auktionerades den iväg till en ny lycklig ägare. Bilen har på intet vis varit problemfri men samtidigt så har det heller inte varit några stora saker som skapat något allvarligt missnöje hos undertecknad. Tvärtom skulle jag hellre vilja påstå. Har varit väldigt nöjd med bilen och har funnit den både trevlig och rolig att köra under de här tre åren. Visst, det har blivit betydligt färre mil än det blivit tidigare genom åren men samtliga har varit stabila och riktigt trivsamma att uppleva tillsammans. Det är allt med en liten tår i ögat som jag ser den köra vidare in emot horisonten men samtidigt s infinner sig en tacksamhet för den tid som varit. Är helt övertygad om att den nya ägaren kommer känna samma tillfredsställelse som mig med EDGE:n och jag kan bara gratulera honom eller henne till ett väldigt bra köp.

Vad det blir för bil nu? Inte riktigt bestämt det än utan har valt att avvakta över sommaren då jag ändå mestadels kör med Mustangen. Sedan så för vi se men lär nog återkomma här i denna nonsensblogg om det.