Man skulle ju kunna säga att det är på tiden. Man skulle också kunna använda det slitna uttrycket; bättre sent än aldrig. Man skulle också kunna ställa sig frågan varför det inte hänt tidigare? Eller så kan man bara konstatera fakta och inte dra allt för stora växlar på det hela. Vad jag pratar om? Jo, har nu för tredje gången (tror jag) i mitt liv bytt bostadsadress. Första gången var när vi flyttade från lägenheten i Valån till lägenheten på Storgatan någon gång då jag var relativt nyfödd. Har inget direkt minne av det hela men fått det återberättat. Minns desto bättre den andra flytten från Storgatan till huset i Lill-Amerika, som gick av stapeln när jag nått den nobla åldern av 5 år. Alltså 1981 så ni slipper räkna årtalen (ja, det var mitt sjätte levnadsår men jag hade inte fyllt 6 än, bara så ni hänger med). Så i nu 38 år så har jag haft en och samma hemadress, även om jag inte direkt bott där. Men nu är den epoken över. Eller rättare sagt nu på måndag den 15:e så är det över för tills dess har jag nu äntligen gjort en adressändring. Har slutligen officiellt flyttat hemifrån skulle man kunna säga. Tog ju sin goda tid. Lite sorgligt är det allt men samtidigt så var det väl hög tid. H Ö G T I D ! De nya husägarna skulle nog bli liiiite väl konfunderade om jag bodde kvar 🙂 Hur som helst, dags att gå vidare…

”Mmmm, and I’m movin’ on, movin’ on from town to town
Movin’ on, baby, yeah I’m never touchin’ the ground.”