Mellan alla olika saker som för tillfället upptar min tid så lyckades jag för ett par, tre veckor sedan med att klämma in den sista säsongen av Jessica Jones på Netflix. Har väl rent generellt hållit serien med JJ tillsammans med den om Luke Cage som de svagaste av Marvel-serierna på Netflix. Inte direkt dåliga men inte heller direkt bra utan mest, ja…okej. På sin höjd. Men den tredje säsongen av Alias-privatdetektiven var inget som direkt förgyllde. Nä, tvärtom faktiskt. Måste nog säga att jag tycker det var den svagaste säsongen hittills av någon av Marvel-serierna och i och med detta så har nu hela Netflix Marvel-universumet avslutats. Samtliga serier, dvs Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, Daredevil och sammanslagningen Defenders, har nu lagts ned. Trist som tusan, men så är verkligheten. Förhoppningsvis så dyker karaktärerna upp i Disney’s egna streamingtjänst som lanseras i November, men vem vet (förutom Disney då)? Ser gärna mer, åtminstone av Punisher och Daredevil, men även Iron Fist skulle få återvända för min del. Men, men, vi får v’l se hur det landar då allt tycks vara uppe i luften för tillfället…

1. Daredevil, säsong 2
2. Daredevil, säsong 1
3. Punisher, säsong 2
4. Punisher, säsong 1
5. Iron Fist, säsong 1
6. Daredevil, säsong 3
7. Iron Fist, säsong 2
8. The Defenders
9. Jessica Jones, säsong 2
10. Jessica Jones, säsong 1
11. Luke Cage, säsong 2
12. Luke Cage, säsong 1
13. Jessica Jones, säsong 3