Jaha, så får då det här bli det första inlägget som skapats via WordPress då bloggen numera bytt hem. Är inget som jag valt själv utan ONE.COM som jag använder som domän och webbplatsleverantör bestämde för ett tag sedan att flytten skulle ske och den har nu…ja, skett. Förhoppningsvis så märks ingen större skillnad utan det är främst verktygen som jag själv använder för att publicera inlägg som ändrats. Kommer ta ett tag att vänja sig men tror nog detta skall bli bra…

Vill med detta inlägg passa på att tipsa om den fina dokumentären I Huvudet på en Filmskapare som finns att beskåda på SVT Play. Där får ni träffa skaparen bakom filmen ”Stall-Erik och Snapphanarna”, en film som varit under produktion de senaste 20(!!!) åren och som fortfarande inte är färdig. Stora delar av Sveriges skådespelarelit medverkar och skaparen, Anders Olofsson, är verkligen en karaktär i sig själv. Intressant om du gillar filmskapande men även intressant bara som ett personporträtt. En liten rolig anekdot är att min vän och kollega Chewie har haft han som kollega på sitt förra jobb, vars företagsnamn kan skönjas på jackan som Anders bär i dokumentären. När han inte är i karaktär vill säga…

Ni hittar dokumentären på denna länken: https://www.svtplay.se/video/23208330/i-huvudet-pa-en-filmskapare