Som jag skrev i föregående inlägg så håller jag på att kika igenom The Boys på Amazon Prime för tillfället och tänker återkomma med mina intryck från den serien i ett senare inlägg (Spolier: Meesa likes alot so far!). Har dock också kikat igenom Netflix-serien Wu Assassins nyligen och kan bara rekommendera den om du är ett fan av kampsportsserier/-filmer. Visst, den är inte lika bra som Into the Badlands (som jag fortfarande inte sett de sista 8 avsnitten av) men den är definitivt värt din tid. Inte så djuplodande rent dramaturgiskt kanske men slagsmålsscenerna är riktigt snyggt koreograferat. Också kul att se den gamla favoriten Marc Dacascos i en av rollerna. Tar du serien för vad den är så är den riktigt underhållande och gjord i ungefär samma anda som Netflix Marvel-serier. Söker du för tillfället något att kika på och har Netflix tycker jag definitivt att du skall ge serien en chans. Du kommer inte att bli besviken. Lovar!