Då jag inte direkt skämde bort mig själv med semester under sommaren så har jag den senaste tiden försökt att ta ledigt fredagar för att därigenom erhålla lite återhämtning från jobbet. Inte alla fredagar, men i alla fall några stycken den senaste 1,5 månaden och idag så hade jag inget direkt superviktigt i kalendern så då fick det bli en sådan ledig dag. Superskönt faktiskt! Dagen förärades med ett besök på Åre Höstmarknad tillsammans med bästaste J och Sveriges skidhuvudstad bjöd verkligen på ett strålande väder och en riktigt trevlig vistelse. Marknaden som sådan är riktigt mysig och även om det kryllar av liiiite väl mycket norrbaggar och de vi lite spefullt kallar ”nollåttor” här uppe så är den riktigt, riktigt supernice. På vägen tillbaka så fick det även bli ett obligatoriskt stopp på Lundhags fabriksoutlet. Jag menar, man åker väl inte förbi Järpen utan att stanna till där, eller hur? Nä, det gör man inte! Hur som helst, en trevlig dag med kanske lite färre fynd än jag hade tänkt mig men en tröja och en kaffepanna med tillhörande skyddspåse fick följa med hem i alla fall. Så för att summera dagen så tror jag vi refererar till ett citat från Nux i Mad Max: Fury Road;

”Oh, what a day. What a lovely day…”