Som jag nämnde i ett par tidigare inlägg så höll jag på att se The Boys på Amazon Prime och såg under föregående vecka klart den första säsongen. Första säsongen? Ja, för jag räknar starkt med att det kommer, minst, en till. Vad jag tyckte? Well, låt mig uttrycka mig så här; The Boys var…. helt, helt underbar! Gillade den helskarpt! Den är allt, och då menar jag ALLT, som tråk Watchmen-filmen inte är. Där Zack Snyder’s filmatisering av Alan Moore’s Watchmen är långsam och dötrist (men snyggt filmad) så är The Boys rolig, oväntad, underbart skruvad och med suveränt skådespeleri från de flesta inblandade. Speciellt från Karl Urban som nog aldrig varit bättre än här. Amazon spottar verkligen ur sig underbart bra serier för tillfället och DET bådar verkligen gott inför den kommande Wheel of Time-serien (som står absolut högst, alla kategorier, på listan över kommande serier jag vill se). Skall bli intressant att se om den kommande HBO-serien om Watchmen kommer toppa The Boys, men jag betvivlar starkt. Hur som helst, råder dig att se The Boys lite pronto. Precis så bra är den!