En veckas semester har kommit till sitt slut. Har varit behövligt kände jag och även om den blev avbruten ett par gånger under veckans lopp med bland annat heldagsjobb på måndagen så har det gått relativt bra att koppla bort alla måsten. Om det skall gå att helt koppla bort så behöver man nog göra sig mer oanträffbar eller vara ledig längre, vilket inte möjlighet fanns till denna gång. Har dock njutit, fått en hel del gjort av det jag ville göra och även haft tid att umgås med familj, släkt och vänner – en bra semester med andra ord!

Fanns egentligen en tanke att jag skulle ta mitt pick & pack och dra utomlands under veckan men det blev inte så och faktum är att så här i efterhand så känns det skönt. Visst, missförstå mig rätt här, hade säkerligen varit helt underbart att åka iväg någonstans där man inte varit tidigare, upplevt något nytt, fått umgås med nya människor, men känner faktiskt ett större lugn över det faktum att jag lyckats bocka av en massa saker på min privata ”att-göra-lista” än vad en vecka på en främmande stad eller strand skulle gett mig. Dessutom så har jag blivit tillfrågad om att åka iväg utomlands någon gång mellan Lucia och 5 veckor framåt i tiden. Alltså inte att vara borta alla 5 veckorna utan någon gång under dessa 5 veckor så länge som jag själv önskar. Resmålet är spikat, eller spikat och spikat, regionen är spikad men inom den så kan det bli lite vartsomhelst som resan skall äga rum. Eller rättare sagt så kommer resmålen att skifta över tid inom den regionen, vilket tilltalar mig som brukar bli lite rastlös att befinna mig på samma ställe hela tiden. Är lite medvetet kryptisk här men känns inte allt för långsökt att jag tar tillfället i akt och åker iväg någon vecka efter nyår. Känns både spännande och kul samt behövligt, så kanske, kanske…

Imorgon styr kosan mot Götet med fakirflyget (så behöver verkligen sova nu!) för att möta upp en ny kollega som gör sin första dag hos oss på RES. Blir en vecka i introduktionens tecken med allt vad det innebär och förhoppningsvis en plan framåt gällande framtida parker som vi skall förvalta. Kul, kul, men nu så får det bli sova, sova!