Det var länge sedan jag köpte en skönlitterär fantasybok i fysisk form, kan faktiskt inte riktigt minnas när det hände, men idag så skedde det. Den första och tidigare outgivna fantasyboken av min absoluta favoritförfattare Robert Jordan publicerades nyligen och eftersom han gick bort för ett antal år sedan så är det ju inte direkt så att ett sådant tillfälle får passera en obemärkt förbi. Begav mig därav till SF Bokhandeln i Götet idag och nu så finns som sagt boken i min ägo. Skall bli spännande att läsa och utifrån de recensioner som finns tillgängliga online så skall man tydligt se drag av det som senare skulle komma att bli Jordans egna magnum opus; The Wheel of Time. En bokserie som ni vet är min absoluta favorit inom fantasygenren och som till min absoluta glädje håller på att adapteras till en serie på Amazon Prime (som ni redan vet vid det här laget). Hur som helst så finns nu läsandet av WotA på min att göra lista och lovar att återkomma med mina intryck när jag läst igenom den. Ja, tänkte faktiskt läsa den denna gång och INTE lyssna på ljudboken. Men som sagt, återkommer med en kort recension…