..with you. Always!

Nu är det inte långt kvar förrän vi får den slutliga upplösningen på Skywalker-sagan i Star Wars. Very exciting time, som Tank i The Matrix skulle ha uttryckt det. Very exciting times, indeed! Häromdagen släpptes den sista trailern för Episode IX och även om TLJ har lagt lite sorti på entusiasmen så finns den ändå där. Biljetter är, vanan trogen när det gäller SW premiärer, införskaffade till premiärdagen den 18 december och faktum är att dessa två månader som återstår inte kan flyga förbi fort nog. Är extremt sugen på att se hur J.J. Abrams lyckats knyta ihop inte bara denna trilogi, utan alla tre trilogier. Ingen lätt uppgift, må jag säga. Speciellt inte efter debaklet som är Episode VIII. Ja, ja, jag vet att jag var positiv när jag först såg den, men har verkligen gjort en omvärdering efter att ha sett den både en, två och tre gånger därefter. Fat mer om det i ett separat framtida inlägg. Nu njuter vi av den senaste, och sista, trailern tycker jag: