Tillbringade delar av veckan i vår huvudstad och en av de lite mer trevliga inslagen där är att för tillfället, de bygger en i Götet nu med, så återfinns Sveriges enda IMAX-biograf ute i Solna och Mall of Scandinavia. En av kvällarna tillägnades detta ljuvliga etablissemang och filmen för kvällen var den nya Terminator: Dark Fate. Alltid kul med S T O R bild och även om ljudet kanske var liiite väl högt initialt så vande man sig efter ett tag. Eller så sänkte de. Vad vet jag? IMAX ger verkligen filmen en dimension till och jag gillar det skarpt. Salongen är inte lika nice som den i Glasgow, men det är riktigt bra ändå. Riktigt bra!

Filmen? Om vi säger så här; det är nog den bästa T2 uppföljaren hittills. Vilket väl inte säger så mycket då den ribban var satt ganska lågt av de tidigare installationerna. Jag gillar ju konceptet och det kändes som att man hittade hem med handlingen denna gång. Plus att Linda Hamilton var riktigt, riktigt grym i sin paradroll. Arnold? Han finns med och det på en bra sätt som förklarar hans åldrande men också att hans deltagande inte är allt för stor del i filmen. De utnyttjde honom helt rätt med andra ord. Kan faktiskt inte annat än att rekommendera både filmen och IMAX-vistelsen. Bra, bra, båda två!!!