Jahapp, lördagen den 27 juni så smäller det igen. Då kommer undertecknad tillsammans med tre vänner och tillika (och säkerligen 10-tusentals andra) Maiden-fans inta Ullevi för att beskåda de engelska storheternas senaste världsturné ”Legacy of the Beast”. Förutom huvudnumret så kommer även Alter Bridge & Airbourne att spela, två band som jag faktiskt vill se och har väntat på att tillfälle skulle ges. Gällande Airbourne så har jag grämts lite åt att jag inte var till Skellefteå när de spelade där och vad gäller Alter Bridge så är det faktiskt en grupp som snurrat relativt ofta i spellistan på Spotify på sistone. Kanske föredrar sångaren Myles Kennedy när han samarbetar med Slash men även Alter Bridge är bra. Så, skall bli kul att återse Maiden, skall bli kul att se Alter Bridge + Airbourne och det skall definitivt bli kul att hänga med grabbarna grus i Götet igen. Med både Maiden och Avantasia i kalendern känns det faktiskt som att sommaren inte kan komma snabbt nog även fast jag egentligen gillar vintern bättre….

Kan inte minnas om jag gjort en topp-10-lista med Maiden här i bloggen? Har jag det? Om inte så är det hög tid och något som får komma i framtida inlägg. Nu njuter vi istället av dessa alster från de 3 grupperna som spelar den 27:e. Magiskt bra alla tre: