Det är nära nu. På onsdag så smäller det. Då kommer Skywalker-sagan till ett slut. Sägs det i alla fall. Filmen som skall knyta ihop och avsluta den då 9 episoder långa sagan som påbörjades 1977. Undertecknad kommer givet finnas på plats och hoppas innerligt, innerligt (innerligt) att den är allt som TLJ inte var. Har verkligen totalt omvärderat den filmen och det är I N T E till det bättre. Men, men, är oerhört taggad på onsdagen även om det faktiskt också känns liiite sorgligt. Känns som att en gammal vän är på väg bort ur ens liv. Hur konstigt det än låter! Nåväl, vi hoppas på en fantastisk avslutning och att J.J. Abrams har lyckats med konststycket att rädda det som räddas kunde från föregående episods dikeskörning och samtidigt leverera ett slut som tillfredsställer. Hoppas kan man ju. Eller det är ju klart han har! Är ju Star Wars vi pratar om! Kommer bli fantastiskt! 🙂