Nyårsafton i antågande och de planer som fanns har dessvärre fått se sig ändrade, eller förresten; ändrade och ändrade – mer avbrutna. Väder, sjukdom och lite annat har gjort att det som var tänkt inte längre kommer att ske. Trist nog. Men så blir det ibland. Livet. Det gör ju inte alltid riktigt som man själv vill och planerar. Vilket väl kan vara bra ibland. Så det händer något oväntat lite då och då, tänker jag. Well, antiklimax till trots så är det ju bara att gilla läget och planera om. Frågan är bara till vad? Vad är plan B? Frågade fröken fräken, eller hon som är den bästa av de bästa, vad hon skulle göra, men hon blev kvar på hemmaplan som är liiite väl långt bort. Så inte det. Skulle kunna åka tillbaka till H och fira nyår då jag vet att det kommer företas middag et al med vänner där. Kanske? Ett tredje alternativ är att fira med syster yster och ”plastis” med familjer inkl middag och allt här i ÖSD. Möjligen? Eller så får vi se vad morgondagen bjuder på. Kanske dyker det upp ett fjärde alternativ? Nåväl, väntar tills imorgon och kör Carpe Diem på det, låter inte det som en bra idé? Eller plan? 🙂