Jag är inget stort fan av Woody Allen. Aldrig varit och kommer mest troligt aldrig att bli. Hans neurotiska berättarstil har aldrig passat mig och för att inte prata om hans skådespeleri – outhärdligt! Jag har sett en drös av hans filmer men har liksom aldrig förstått storheten i dem. Fina, välgjorda och med i övrigt fint skådespeleri från övriga medverkande, dock inte riktigt my cup of tea. Men såg hans senaste alster; A Rainy Day in New York, häromdagen och måste säga att jag gillade den väldigt mycket. Om det är för att han själv inte medverkar i filmen, att den hade riktigt bra skådespelare i alla rollerna eller om det var för att historien slog an någon sträng hos mig, vet jag inte. Kanske alla tre sakerna. Oavsett så gillade jag den skarpt och kan verkligen inte annat än att rekommendera den.