På 70-talet så hade Bruce Lee planer på att göra en serie som utspelade sig i San Franciscos Chinatown på 1800-talet med sig själv som en immigrerande kinesisk man. Han blev lurad på konfekten, enligt alla historier, av Warner Bros. som snodde konceptet och gjorde Kung Fu med David Carradine i huvudrollen istället. Men nu så har tiden kommit och tillsammans med Lee:s dotterdotter så har nu serien Warrior gjorts utifrån hans anteckningar. Har nu sett serien och måste säga att jag är positivt överraskad. Riktigt snygg produktionsdesign, bra actionscener och en lagom intressant handling gör serien till riktigt underhållande. Andra säsongen är under produktion men ni hittar de 10 avsnitten som utgör första säsongen på HBO Nordic. Rekommenderar att ni kollar in dem. Riktigt bra serie som jag verkligen gillar. Visst, huvudrollsinnehavaren är ingen Bruce Lee men han gör inte bort sig i mina ögon och slåss det kan han. Åtminstone verkar det så i serien…