..äro outgrundliga och sanna mina ord om de inte är helt oförståeliga i detta fallet om han nu var inblandad. Fick med stor sorg idag veta att storebror till en av mina äldsta, bästa och närmaste vänner somnat in i den stora sömnen blott 48 år ung. Han har varit sjuk en tid och fick för ett par veckor sedan veta att han inte hade lång tid kvar att leva, men det gör ju inte saken bättre eller lättare. Snarare tvärtom, skulle jag vilja påstå. Hur mottar man ett sådant budskap liksom? Oavsett så är han en person som funnits i min närhet under hela min uppväxt, mer eller mindre, och även om han är några år äldre, och även om vi inte direkt umgåtts eller träffats speciellt mycket de senaste åren, så har vi alltid känt varandra och han har alltid varit en vän. Jag sörjer hans bortgång och mina tankar går definitivt till hans fru, hans tre barn, samt till hans övriga familj och släkt. Ett sorgligt besked som gjorde världen lite gråare, lite dystrare. Tänder ett ljus och minns tillbaka på vår uppväxt och de historier vi delar samt hoppas du har det bra där du nu befinner dig. Vila i frid!

Image result for tänt ljus"