Det är få prylar som låter en komma ut i naturen så snabbt och smidigt som snöskotern och det är väl just därför som jag gillar att köra just skoter så mycket som jag gör. Visst, själva körandet är kul det med men det är något speciellt att bara åka iväg själv ut i naturen och bara vara. Jag föredrar i många fall att just vara ute och köra för mig själv då det både ger mig egentid, jag får köra skoter och jag får insupa det fina med vår natur. Idag så styrde kosan från världsmetropolen upp mot stugan och sedan vidare mot våra jaktmarker där jag mötte upp min morbror med fru för lite mat och fika på jaktlagets gamla grillplats. Riktigt mysigt och trevligt! Därefter så tog jag och min morbror en tur för oss själva i ett alldeles strålande vinterväder, även om det blåste lite väl kallt emellanåt. På det stora hela en riktigt, riktigt braig dag!

#Nofilter!