Såg precis att även Lynx nu hade presenterat sin lineup för 2021 och precis som jag misstänkte så var det väl inte direkt något som gjorde att man drog efter andan eller ens höjde på ögonbrynen. Nä, det intressantaste av det som de presenterade var väl Crossover-maskinen XTERRAIN BRUTAL. Inte för att jag direkt skulle vilja ha en, men ändå.

Taiga Ekko kvarstår som den intressantaste under nästa säsong. Outmanade skulle jag vilja säga även om det glädjer att Yamaha äntligen släpper en 2-takt (trots att det egentligen är en Arctic). Att Polaris släpper nya Matryx-chassit på Switchback, att Ski-Doo kommer med en 2-takts fabriksturbo, att Lynx kommer med en brutal (enligt dem själv) crossover är intressant, bara inte lika intressant. Arctic är väl de som känns tristast då de egentligen inte kommer med några nyheter som tilltalar undertecknad. Nä, återstår att se ifall Taiga hittar någon svensk återförsäljare.