Idag så gjorde jag och hon som jag tycker är den bästa av de bästa en dagsutflykt upp till det gamla brandtornet på Norrtjärnsklippen. Det var längesedan som jag var dit sommartid och det faktum att de avverkat mycket av skogen på väg upp dit, med följd att den gamla gångstigen försvunnit, gjorde det lite mer svårnavigerat än väntat. Men trots att snösmältningen gjorde det rejält blött och svårframkomligt bitvis och trots att vi gick fel ett par gånger så hittade vi till slut upp dit. Själva tornet är i rejält dåligt skick med murket virke, vilket hindrade att kunna klättra upp, och det var tråkigt att se att stugan till viss del vandaliserats och förstörts. Om båda hade varit i bättre skick så hade det varit kul att fixa till gångstigen igen och se till att det blev ett utpekat utflyktsmål, men som det är nu så skall man nog inte locka människor att vandra dit i onödan. Oavsett en kul dag där jag fick hänga med hon jag gillar allra mest.