Extremt kul tycker undertecknad att vi återigen har en svensk storhet i Hollywood och även om det inte är en skådespelare eller skådespelerska så är det inget snack om att Ludwig Göransson gjort ett rejält intryck som Oscarsvinnande kompositör till Black Panther-filmen. Hans supergrymma soundtrack till tv-serien The Mandalorian blev snabbt en liten favorit som snurrar lite titt som tätt på Spotify. Ingen liten sak att göra musiken till något Star Wars-relaterat och försöka fylla de vääääldigt stora skor som mästaren John Williams haft gällande allt musikrelaterat till all live-action SW fram till nyligen. För även om Michael Giacchino gjorde hyfsat ifrån sig med Rogue One så kan jag inte påstå att John Powell gjorde något större intryck med Solo. Nä, det är nog först med Ludwig som någon kommit upp i den oerhört höga lägstanivå som är satt av Williams. Way to go! Eller, ursäkta…. This is the Way!