Tidigare i år så skrev jag ett inlägg om hur den magnifikt underbara Jennifer Connelly under mitten av 80-talet spelade in en reklamfilm för Technics och även sjöng en låt som kom att toppa listorna i landet i öst. I det inlägget så nämnde jag även att jag äger en CD-spelare (SL-PG420A) och en förstärkare (SU-VX620) från märket trots att jag vid den tidpunkten ville minnas att de till viss del gett upp då det inte, enligt mitt minne, skulle komma något ljud ur förstärkaren och utgångarna på CD-spelaren skulle glappa. Men ibland visar det sig att minnet sviker. Gick häromveckan ned i förrådet och rotade fram de två enheterna, skruvade av skyddslocket och tog och rengjorde dem ordentligt – främst förstärkaren. Passade även på att reparera fötterna på förstärkaren då de var lösa efter 30 års användande och endast satt fast med tejp. Efter det så kopplade jag in dem mot högtalarna och provspelade. Hur det lät? Helt fantastiskt! Kunde inte hitta några fel alls på utrustningen och de spelade hur bra som helst utan något som helst glapp eller annat fel. Var jag fått ifrån att de skulle behöva reparation, vet jag inte. Men så var inte fallet i alla fall! Riktigt kul! Det här gav blodad tand gällande äldre Technics och jag har nu spenderat en hel del tid på Tradera och Ebay för att leta gamla Hi-Fi-prylar. Om jag hittar något? Jodå, ett par fynd har det blivit men mer om det i senare inlägg. Nu gläds vi åt att mina gamla trotjänare fortfarande fungerar utan problem.