Det sägs ju att skönhet ligger i betraktarens ögon, vilket definitivt låter betydligt, betydligt bättre och coolare på engelska; Beauty is in the Eye of the Beholder, och som en av mina gamla vapendragare från studietiden i Umeå så insiktsfullt sjunger i låten som utgör titeln till detta inlägg så finns det nog väldigt lite tvivel gällande att jag tycker att hon har det där lilla extra. I mina ögon så är hon helt enastående, som ni vet vid det här laget, och hon har helt klart något som fångar mitt intresse. Inte bara utseendet dock. Faktiskt inte. Det är mer helheten som gör det. Hennes personlighet, hennes lättsamhet, knasighet och förmåga att vara sig själv ut i fingerspetsarna som triggar något hos undertecknad. Ja, till och med hennes problem, hennes strävan och hennes ibland lite mer jobbiga sidor är det som får mig att tycka att hon har något lite mer än andra. Helheten som sagt. Sedan gör hon ju inte ont för ögonen. Tvärtom. Men det kan ju som sagt ligga hos mig som betraktare. Fast det är väl det som räknas, eller hur? Vart jag ville komma med detta? Ingen speciell stans faktiskt. Behövde bara skriva av mig lite då hon kryper under skinnet på mig, på ett braigt sätt då, och har den där förmågan att verkligen, verkligen kunna driva mig till vansinne. Återigen på ett bra sätt. Frågan är dock vilket spel vi spelar? Vet ärligt inte riktigt för tillfället. Men jag bryr mig inte (eller det gör jag) för jag tror det kan bli bra detta. Om hon låter mig göra henne till min, på ett så där gammeldags synsätts vis. Tills dess så njuter jag av att hon har något…

Tell me, tell me, tell me
Your name and I tell you mine
I don’t give a damn at all
But something could be fine
Something to calm you
If you let me make you mine

You look like something
I could move my mind
You look like something
From a better special time
You look like something
That really, really could blow my mind away

Tell me, tell me, tell me
What games you used to play
Maybe I can help you out
If you just let me stay
So I can show you
How to make it my way

You look like something
I could move it all the way
You look like something
From a better special time
You look like something
That really, really could blow my mind away

Tell me, tell me, tell me
Your name and I tell you mine
I don’t give a damn at all
But something could be fine
Something to calm you
If you let me make you mine

You look like something
I could blow my mind
You look like something
From a better special time
You look like something
That really, really could blow my mind away

Blow my mind away