Årets julfirande har varit lite annorlunda med Covid-19 i full force. Var för någon vecka sedan till Umeå och hämtade den bästa av de bästa inför hennes julledighet. Lämnade av henne i min lägenhet i världsmetropolen så hon kunde njuta av sin ledighet innan jag drog vidare till vinterstaden. Hon har sedan bott i min lägga då hennes familj åkt på Covid-19 och ligger sjuka hemma i hennes föräldrahem.

Det blev jobb ända in i kaklet i år men lagom till att det blev uppesittarkväll med Bingolotto så checkade jag ut och infann mig hos min mor tillsammans med min systeryster med familj. Blev en trevlig kväll där det tyvärr inte blev någon storvinst men åtminstone en ny lott, så hoppet lever ju än. Sedan på julaftonsmorgonen så blev det julfrukost hos min syster innan jag hoppade i bilen och drog till världsmetropolen för att fira jul med den bäste. Ville ju inte att hon skulle sitta ensam på julafton, värnar om henne alldeles å tok för mycket för det, plus att jag ju verkligen tycker om att umgås med henne. Det blev en mysig liten tillställning med bara vi två och även om det kändes lite ovant så blev det en supertrevlig kväll som jag nog alltid kommer minnas med värme. Faktum är att det är den första och hittills enda julaftonen som firats i lägenheten i Hoting och jag är glad att det blev med just henne jag fick fira den.

På juldagen så blev det lite julmys innan jag hjälpte henne att packa ihop och fixa med sin systers bil så hon kunde åka tillbaka till Umeå, detta då hon började jobba på annandagen. Efter hon åkt så har jag mest hängt med nära och kära här i Hoting och även hunnit med att umgås med lite vänner. Imorgon nalkas det jobb igen i ett par dagar för att sedan preppa på nyårsfirandet som verkar bli av en lite annorlunda karaktär med, men mer om det i ett senare inlägg. Nu så återstår väl bara att önska God Fortsättning på er!

”Mästerfotografen” hade visst bara en bild från julaftonen 🙈