Senaste dagarna så har man fått vaska fram de gamla snickarkunskaperna då en av mina närmaste vänner bad mig hjälpa till med att lyfta av taket och höja deras hus en våning. Varför undertecknad behövde rycka in var för att den snickare som de anlitat för ombyggnationen lurade dem på konfekten och hoppade av jobbat mitt i alltihopa. Kaoset som det föranledde är inget jag unnar någon att uppleva och att de ändå lyckades rodda ihop arbetet när de stod där med hälften utrivet var verkligen strongt gjort av dem. Var ju en självklarhet att jag skulle hjälpa dem och i stort så lyckades vi få ett tätt hus på ett par dagar. Det hotades kontinuerligt med regn men på något magiskt vis så var det uppehåll i stort sett hela tiden där huset är beläget och även om det blåste upp ett par gånger så kom det endast några få regnstänk. Faktum är att det mestadels var sjukt varmt och fint väder, även om det inte syns på bilderna nedan, och det gick åt rejäla mängder vatten under dessa dagar. Men nu är som sagt ytterskrutten på plats och de kan andas ut att det åtminstone är regntätt. Nu återstår bara allt annat för dem…