Idag blev det en trevlig dagsutflykt med den bäste av de bästa upp till den gamla toppstugan längst upp på Valåbacken. Var längesedan jag var där och åren som gått hade inte direkt varit snäll mot stugan i fråga. Jag undrar lite vem det är som äger stugan egentligen? Oavsett så gick vi baksidan upp, det vill säga över bron vid vattentornet och sedan rakt upp för berget tills vi kom till stugan. Väckte en del minnen från ungdomen när jag och min gamle radarpartner Cabante anordnade ett kombinerad rundabords- och liverollspelsession där vi körde en del av äventyret upp längs med baksidan på berget med Monty Python-inspirerad fight på bron över valåbäcken. Hur som helst så försökte vi sedan ta själva backen ned men den är numera helt igenväxt så det gick i stort nästan inte. Istället så vek vi av in i den gamla liftgatan som fortfarande var förvånansvärt öppen, vilket också föranledde en massa minnen från alla dagar då vi åkt snowboard här. En trevlig dag som både skapade nya minnen men som också fick en att bli lite nostalgisk.