För lite mer än ett år sedan så skrev jag om när jag gjorde mig av med min Ford Mustang och skaffade mig en annan bil. Vilken denna ”annan bil” var förtäljde dock inte historien utan tanken var att jag skulle presentera det i ett senare inlägg, ett inlägg som aldrig blivit av, förrän nu då. Vad som hände var att jag bytte in Mussen mot en annan Ford, nämligen en F150 Lariat Sport V8. En helt magisk bil som jag nu haft i ca 14 månader och jag har inga som helst problem med att förstå att F-serien är världens mest sålda bil. Enormt bekväm att köra, stabil, V8-muller och totalt fullutrustad. Precis så som man vill att en bil skall vara med andra ord. Men var sak har sin tid och idag så har jag faktiskt sålt iväg den. Ja, precis så lite hipp-som-happ så fick jag för mig att jag skulle skaffa mig något annat istället, så nu är den borta och jag är billös. Gick kanske lite väl snabbt men ibland så får man ta tillfällena i akt när de kommer och denna försäljning var just en sådan. Så, nu var det ju bara det här med att skaffa sig en ny bil, vad skall man ha? Bra fråga! Tänkte nog att jag faktiskt skulle plocka ut en ny förmånsbil istället för att ha en privat, men tills jag har en sådan på plats så får jag väl förlita mig på apostlahästarna.

9 september 2020 ->
-> 16 november 2021