Att egentligen påstå att jag är någon ”superjulig” person är nog att sträcka på sanningen aningens mycket men med det sagt så uppskattar såklart även jag traditionerna som kommer med högtiden, såsom att hänga med nära och kära, julbordet, det obligatoriska tomteriet och att bara landa i nuet och vara. Årets tomtegig är nu avklarat, tidigare än vanligt, vilket är skönt, och nu så skall undertecknad varva ned, invänta Kalle & hans vänner och bara försöka släppa allt och insupa julens atmosfär. Jag hoppas ni gör det samma, att ni har er julönskning på det klara – det har jag, hur ouppnåelig den än kan te sig i nuläget – så den kan gå i uppfyllelse och önskar er härmed en riktigt God Jul!

When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you

If your heart is in your dream
No request is too extreme
When you wish upon a star
As dreamers do

Fate is kind
She brings to those who love
The sweet fulfillment of
Their secret longing

Like a bolt out of the blue
Fate steps in and sees you through
When you wish upon a star
Your dreams come true