Idag blev det premiär på skidorna i den lokala Gustavsbergsbacken här på Frösön. Den är kanske inte den längsta av backar men med sin branthet så är den rätt kul ändå. Plus att man inte behöver sitta i liften så länge, vilket ju är en klar fördel när det kommer till de gamla hederliga bygelliftarna. Som vanligt så känns det ju i fötterna första gången man drar på sig pjäxorna, men inte så farligt ändå. Gick faktiskt fin fint att åka. Mina Salomon Guns, dvs skidorna, börjar väl i ärlighetens namn att ha gjort sitt och de gamla Fritschi Diamir Eagle 10-bindningarna känns väl lite klumpiga i randonée sammanhang nu för tiden med sin vikt på 1760g per par. Så, nya skidor skulle helt klart sitta fint! Kanske ett par av tidningen Åka Skidors favoriter Norse The Enduro eller The Freeride? Eller varför inte Black Diamond Boundary Pro 100? Jaja, vi får väl se hur det blir med det. Skönt att vara tillbaka på snön igen oavsett och även om det bara var i pisten idag så gav det helt klart mersmak!