Även dagen idag har spenderats på skidorna, dock mestadels i barnbacken. Kanske inte den mest avancerade åkningen där men det är oavsett trevligt att bara vara ute och att stå på skidorna, tycker ni inte? Träffade under dagen på en som skulle åka snowboard för första gången på 20 år, vilket väl gick sisådär för henne, men det triggade ett sug hos undertecknad på att åka bräda igen som inte funnits där på väääldigt många år. Med tanke på hur stor del snowboardåkningen var av mitt liv under tonåren och ända fram till att jag flyttade ned till Jönköping så är det konstigt att jag inte saknat det tidigare och mer. Kan faktiskt inte riktigt minnas när jag stod på en bräda senast? Men länge sedan är det! En diskussion uppstod dock ifall man fortfarande skulle kunna åka? Om muskelminnet (om vi nu kallar det för det) fortfarande skulle finnas där? Eller skulle man återigen vara som Bambi på hal is? Vet inte. Det jag vet är att jag behöver pröva igen och det snart! Blir kanske till att köpa sig ett par nya snowboardskor, leta fram den gamla trotjänaren till snowboard och pröva vingarna igen. Vem vet, kanske kastar man skidorna åt sidan och köper sig en splitboard sedan…