Dag två gällande både jobb efter julen och födelsedagsfirande. Jobbmässigt så har det varit ganska lugnt med lite mailsvarande och ett sent utvecklingssamtal med en av mina kollegor, ett samtal som vi egentligen skulle haft öga-mot-öga innan jul men som vi i nuvarande smittspridningsläge klokt nog ändrade till Teams. Var en relativ avslappnad och lugnt samtal med en av stöttepelarna i vår förvaltningsorganisation.

Sedan blev det födelsedagsfirande för hela slanten då mellanbrodern i min systers familj idag fyllde tvåsiffrigt för första gången. Även idag innehöll firandet fika med tårta, middag och en del TV-spelande. Dock så blev det ingen bio.

Min andra syster, eller bonussyster, eller kanske rent krasst f.d. bonussyster, dök sedan upp tillsammans med sina två döttrar med en present till alla tre pojkarna i form av ett marsvin med tillhörande tillbehör. En kul present som verkade uppskattas av samtliga, speciellt den äldsta brodern.

Om man får tro hans egna utsago så var mellanbrodern väldigt nöjd med sin födelsedag.

Schwarzwaldtårta
Fryst Schwarzwaldtårta = Favoriten hos mellanbrodern