Det nya året har nu firats in och mina förhoppningar på 2022 kunde inte vara större. Ser enormt mycket fram emot ett nytt fräscht år och hoppas verkligen det blir allt det där som 2021 inte blev. Själva nyårsfirandet gjordes tillsammans med min syster, bonussyster och en väns familjer och vi höll till hemma hos min syster. Var en riktigt trevlig tillställning som innehöll allt från 3-rättersmiddag, till nyårslekar, till bubbel och fyrverkerier till umgänge långt in på nyårsdagsmorgonen. Riktigt trevligt med andra ord! Vad jag avgav för nyårslöfte, för det gjorde jag, återkommer jag till i ett senare inlägg.

Sedan så tog ju födelsedagsfirandet vid igen nu på nyårsdagen. Den tredje och yngsta av mina systersöner fyller ju år dagen till ära och lika självklart som att han blev 6 år gammal, lika självklart var det att det skulle vara en Super Mario-tårta.

Annars så har årets första dag varit lugn och det blev traditionsenligt att återhämta lite sömn under den lika traditionsenliga kollen på Ivanhoe, där man som alltid förundras över Olivia Husseys skönhet i rollen som Rebecca.

Hur var ert nyårsfirande och er första dag på det nya året?

Free Vector | Happy new year 2022. golden numbers with ribbons and confetti  on a white background. banner for christmas and winter holiday headers,  party flyers.