En riktigt, riktigt trevlig helg är på väg att komma till ända. En helg som tillbringats tillsammans med min morbror i hans stuga med mycket snack, en och annan öl och whiskey och en massa tid ute i naturen på skotrarna. Vi pratar alltid om att vi skall göra den här typen av helger, men kommer oss aldrig riktigt för, så det var extra kul att vi faktiskt tog oss tid att äntligen göra det. Behövde verkligen komma bort från vardagen och få något helt annat att tänka på, om så bara för denna helg. Även om det skiljer 10 år mellan min morbror och mig så har vi alltid trivts i varandras sällskap och denna helgen var inget undantag. Vi har skrattat, pratat om allvarliga saker, smidet planer för framtiden och bara hängt rent allmänt. En slags terapi från en annars pockande vardag som är ytterst olik för oss båda. Väljer att inte fokusera på fel- och fastkörningarna utan på det trevliga att få vara ute i naturen, äventyret att få dricka kokkaffe och elda när mörkret faller på och hänget med en person som betyder väldigt mycket för mig. Som balsam för själen!