Att säga att jag sparat mig från att se Peaky Blinders tills alla avsnitt kommit ut vore att tänja på sanningen lite väl mycket. Anledningen till att jag inte kommit mig för att se den förrän nu har nog främst varit tidsbrist. Trots riktigt fina recensioner och varma rekommendationer från vänner och bekanta så har det alltid funnits andra saker jag hellre velat se och också så gjort. Den har dock alltid funnits med på min ”Bucket TV-serielista”, det vill säga serier som jag skall se någon gång i framtiden, och nu så kände jag att tiden var mogen. Något jag är oerhört tacksam för och att jag väntat så här länge ter sig nu som helt obegripligt då jag tycker serien är helt fantastisk. Fantastisk! Den är precis allt det där som jag hade hoppats på och förväntat mig, vilket inte vill säga lite. Att följa familjen Shelby’s brutala resa har varit ett sant nöje och Cillian Murphy som ledaren Thomas Shelby är precis så där fantastisk i sin rollgestaltning som alla lovordat han för. Kan inte med ord uttrycka hur mycket jag gillade Peaky Blinders. Riktigt, riktigt (riktigt) bra! Samtliga sex säsonger bestående av totalt 36 avsnitt är avklarade och nu är det bara att vänta på den avslutande långfilmen som börjar spelas in nästa år om man får tro alla källor.

Har du sett Peaky Blinders?

Klart: "Peaky Blinders"-filmen spelas in 2023 | MovieZine