Jag är ingen vidare fosterlandsson och i vanliga fall så brukar nog Nationaldagen löpa förbi relativt obemärkt i min lilla värld. Men i år så blev det firande av nationen på Jamtli för första gången och det blev en riktigt trevlig dag på det stora hela och om vi skall vara ärlig så är väl Sverige värt att fira då det mest troligt är det bästa landet av alla (sa han helt objektivt :-).

Du gamla, du fria, du fjällhöga nord
Du tysta, du glädjerika sköna
Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord
Din sol, din himmel, dina ängder gröna
Din sol, din himmel, dina ängder gröna

Du tronar på minnen från fornstora dar
Då ärat ditt namn flög över jorden
Jag vet att du är och du blir vad du var
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden

Med önskan om en trevlig nationaldag - Strömsunds kommun