I slutet på maj så släpptes den första batchen av avsnitt i den fjärde säsongen av Netflix makalöst populära Stranger Things-serie, vilket undertecknad konsumerade på bara ett par dagar. Sedan så fick vi vänta till nu i början på juli innan Netflix släppte de två avslutande avsnitten i säsongen, en olidlig väntan om ni frågar mig men när allt nu är släppt och jag betat av samtliga avsnitt så kan man bara konstatera en sak; magiskt! Det här är nog den absolut bästa TV-serien som går just nu i mina ögon. Balansen mellan nostalgin på 80-talet, utnyttjandet av den tidsenliga musiken och den helt suveräna och spännande historien gör det här till en absolut vinnare. Kan inte nog rekommendera denna serie om ni av någon outgrundlig anledning missat den fram till nu. Magiskt bra och nu kan inte femte och sista säsongen komma snart nog!

Hur bra använd är inte Journey’s gamla dänga Separate Ways i denna trailer så säg! Den låten har ju förresten en extremt udda musikvideo som ni kan kika på här (ja, jag vet att jag haft med den tidigare här i bloggen men något så här bra får gärna vara med upprepade gånger :-).