Efter Avantasia-konserten förra onsdagen så var det dags för lite välbehövlig semester och den fick bli så långt söderut som man nästan kan komma i vårt avlånga land. Torsdagen spenderades mestadels i Gävle både för återhämtning från kvällen före och för att jag aldrig riktigt spenderat någon tid i Gevalia-staden tidigare. På sen eftermiddag hoppade vi dock på tåget och tog oss via Stockholm till Rydebäck för övernattning. Fredagen tillbringades i stora delar inne i Helsingborg, som hade en trevlig matmässa dagen till ära, för att på eftermiddagen sedan transportera oss ned till Skanör/Falsterbo som lämpligt hade avslutning på Falsterbo Horse Show under helgen. Fredagskvällen, lördagen och delar av söndagen spenderades i goda vänners lag med allt från poolhäng, grillning till festande i hamnen. Kul och trevligt! På söndag em så styrde kosan sedan mot Halmstad och måndagen blev det Falkenberg och sedan vidare mot Göteborg för att preppa inför Maiden-konserten på fredagen. Intensivt men kul! Skönt att kunna ta dagarna som de kommer och släppa jobbet för ett tag.