Här kommer nu tredjeplatsen på denna mycket subjektiva lista och det är som nämndes i förra inlägget den andra musikvideon till denna låt:

#3: Paul Simon – You Can Call Me Al

Underbart härlig musikvideo med kanske den absolut bäste komikern genom tiderna – Chevy Chase i 80-talstappning. Han har dekat ned sig rejält men på 80-talet så var Chevy ”the King of Kings”. Eller vad sägs om SNL, Vacation, Caddyshack, Spies Like Us, Three Amigos, Foul Play och framförallt Fletch. Ingen dålig meritlista direkt. Enligt alla skrönor så spelade Paul in en video till denna låt som han inte gillade, han tog då kontakt med sina två polare från SNL, Chevy och Gary Weis (regissören av videon), och de spelade in denna musikvideo på endast 6 timmar. Chevy skall enligt historien ha lärt sig texten till låten i bilen på väg till inspelningen. Låten är trevligt småmysig tycker jag, men videon lyfter den till oanade höjder. Chevy rules! 80-tals Chevy då alltså. Där med basta.

Vi närmar oss så sakteliga toppen och nästa gång så blir det en välkänd herre och video som kammar hem en plats på listan…

#4: Eagle-Eye Cherry – Save Tonight

#5: A-ha – Take on Me