Är väl på tiden att jag presenterar den andra bubblaren, tycker ni inte? Oavsett åsikt så kommer den här:

Bubblare 2: Fatboy Slim – Weapon of Choice

Hur coolt är det egentligen inte att endast ha en dansande(!) Christopher Walken i sin musikvideo? Är ju hur coolt som helst. Walken är en personlig favorit inom filmbranchen och det trots att han får utstå en del kritik för sitt enformiga skådespeleri. Tycker själv att det är långt ifrån enformigt. Ta bara hans prestationer i The Deer Hunter, True Romance, Pulp Fiction och The Prophecy-serien. Sköna karaktärer allihop som han satt sin personliga prägel på. För att inte tala om denna video. Helt underbar i sin absoluta enkelhet. Se videon och njut av både Fatboy Slims och Walkens briljans.

Endast förstaplaceringen kvar nu för att göra listan komplett. Men den som väntar på något gott….behöver bara vänta till nästa gång då den presenteras. Men, som nämnts tidigare, ni som känner mig har nog redan räknat ut vilken det är…

#2: Michael Jackson – Thriller
#3: Paul Simon – You Can Call Me Al

#4: Eagle-Eye Cherry – Save Tonight
#5: A-ha – Take on Me

Bubblare 1: Twisted Sister – I Wanna Rock