Efter mycket om och men så har vi nu nått dit. Dit till den underbara förstaplatsen som alla slåss med näbbar och klor för att försöka nå. Dit till platsen som korar en till den bäste av de bästa. Ja, gott folk, vi har helt enkelt nått till kungen (eller drottningen) bland musikvideorna. Se och njut:

#1: Beastie Boys – Sabotage

Att det skulle bli denna video som kammade hem förstaplatsen hade nog många räknat ut redan. Denna musikvideo är kung. Punkt. Finns knappt ord för hur cool denna video är och att låten sedan inte går av för hackor heller är ju inte fy skam. Detta var undantagslöst den stora inspirationskällan när vi filmade den retrodoftande polisactionfilmen I Like This Job och precis så häftig som vi tyckte att den var då, precis lika bra är den nu. Ett absolut mästerverk som med råge förtjänar förstaplaceringen. Lyssna, se och njut av denna bakelse på skorpbordet och glöm inte att slå en kik på I Like This Job – filmen med…

Listan är nu komplett för denna gång men jag lovar att återkomma med ett nytt tema om ett tag, men nu är det dags att ta paus i listandet. Tycker ni inte? Jo, anade nästan det….

#2: Michael Jackson – Thriller
#3: Paul Simon – You Can Call Me Al

#4: Eagle-Eye Cherry – Save Tonight
#5: A-ha – Take on Me

Bubblare 1: Twisted Sister – I Wanna Rock
Bubblare 2: Fatboy Slim – Weapon of Choice