Funderade ju på att samla de recept som jag kört med här i bloggen på ett och samma ställe och sagt och gjort. På denna sida, som ni givetvis skall bokmärka, så finner ni länkar till de inlägg där det förekommer någon typ av recept.

Har fått anmärkt att jag aldrig skriver ut hur mycket det skall vara av de olika ingridienserna och faktum är att det är helt medvetet. Jag gillar att ”freestyla” när jag kockar och det är något jag tycker ni skall testa. Så mycket mer roligt och spännande. Vet att repeterbarheten på det jag tillagar är lika med noll men det är lite av det fina i kråksången. Samma maträtt smakar olika från gång till gång. Ja, eller inte SAMMA maträtt. Men lika maträ…nä, blev fel det med…ähh, ni fattar vad jag menar.. 🙂

Läs, laga och njut nu. God mat är bra för själen, om jag nu får vara lite högtravande…

—————————————————

Swedish Chef presenterar Färsk Tagliolini med Chorizo & Pasta

Ernst-Karstens Köttfärspaj

Björn H:son Larssons Korvpanna med Chili

Björn H:son Larssons Smaskiga Festlax

Pasta med Chorizo och tomatsås

Gulashsoppa a´la Swedish Chef

Pytt-i-panna

Björn H:son Larssons Superwook

Chilisoppa a´la Hoppe

Tacos a´la H

Don H’s home made Pizza

Pasta med tonfiskröra

Grillkorv med strips

Bräckt skinka med råstekt potatis & stekt ägg

H:s smarriga hamburgare