Har ju nästan glömt av denna lista en aning så nu är det väl hög tid att vi tar och slutför den, tycker ni inte?

#3 – Halo Theme (Halo-series)

Att säga att jag är ett die hard Halo fan är att sträcka på sanningen lite väl mycket. Faktum är att jag egentligen bara har spelat det första spelet i någon större utsträckning. Har själv aldrig ägt någon konsol från the big M, är ju mer en big N kille som ni kanske märkt, och då serien är X-box exklusivt (ja, jag vet att det finns till PC, men spelar nästan aldrig på datorn) så minskar det ju också möjligheterna radikalt. Spelade dock första spelet ett flertal gånger hemma hos vänner och bekanta när det begav sig och måste säga att det är ett helt okej spel även om genren kanske inte tilltalar mig sådär supermycket. Vad som dock faller undertecknade i smaken är musiken från spelserien som faktiskt stundtals är riktigt lysande. Huvudtemat är dock det som satt sig i huvudet och som jag till och från kan gå omkring och nynna på. Är det bara jag i min närmaste omgivning som går omkring och nynnar på TV-spelsmusik? Verkar i alla fall så, även om jag misstänker att Cabante kan göra det med. Skall fråga han vid tillfälle. Nåväl, här kommer lite olika versioner för er att njuta av…

Aviloud – Halo Theme

<!–
WriteFlash('’);
//–>Original Halo Theme (X-box)
<!–
WriteFlash('’);
//–>Halo Theme – Mjolnir Mix (from Halo 2, X-box)
<!–
WriteFlash('’);
//–>Halo Theme (from Halo 3, X-box 360)
<!–
WriteFlash('’);
//–>
———————-

#1 – Bloody Tears (Castlevania-series)
#2 – The Wastelands (The Last Ninja)
#3 – Halo Theme (Halo-series)
#4 – Black Rose (Eternal Darkness – Sanity’s Requiem)
#5 – Kraid’s Lair (Metroid-series)