Igår var det den 15 aug, ett datum som nog kommer att leva med mig som en av de absolut tråkigaste dagarna i mitt liv. Som jag skrivit om tidigare i detta blogginlägg så är det årsdagen för när jag och Em valde att gå skilda vägar. En dag som nog för alltid kommer att göra mig lite ledsen och vemodig. Hade tänkt skriva detta inlägg igår men kände att jag inte riktigt kunde.

Missförstå mig rätt nu. Jag tycker det var helt rätt beslut i den situation vi var i då och faktum är att jag i dagsläget tycker det är precis så som det skall vara. Det vill säga att vi INTE är tillsammans. Jag tycker fortfarande jättemycket om fröken Hansson och vill henne bara det bästa här i livet men jag önskar för tillfället inte dela hennes resa här i livet och jag vill inte dela min resa med henne. Jag har helt andra mål och planer och tror att det gör oss båda gott att vara ifrån varandra. Med det sagt så blir jag ändå ledsen för att vi inte kommer skapa några nya minnen tillsammans och för att jag minns de många roliga, mysiga och….ja, helt underbara tillfällena vi faktiskt hade tillsammans. Tillfällen som jag för alltid kommer att värdera väldigt, väldigt högt.

Avslutar inlägget med en underbar låt från Roxettes nya skiva; April Clouds och jag förtydligar vad de sjunger i texten och riktar det till Em:

Oh, I wish you the best

I wish you the best.

Stay forever, stay a little while

I’m pleased to have seen you,

I’m pleased to have seen you smile

April clouds shaped like shells

April rain shall fall somewhere else

I need the sun, a soft caress

I wish you the best

It’s been a good time,

The best there ever was for me

Oh, whoa, umm

I miss your body, I miss your
company

Yeah


There was a woman (man) who looked like you

There were some nights he passed
through the room

I closed my eyes, and I felt blessed

I wish you the best


Wherever you go, or whatever you’ll
do

I pray for peace in your heart,

May your wishes come true!


(Uhm-mmm hm)

April clouds shape like shells

April rain shall fall somewhere else

I suggest you take a rest

Oh, I wish you the best

I wish you the best.